Няколко идеи за бизнес от дома за бъдещи майкиПредстои ви да станете майка и се безпокоите, че това ще ви извади от релсите на кариерата и по-динамичния живот за дълго време. И това е вярно донякъде, защото ви очакват безсънни нощи, търсене на съвети по форуми за майки и притеснения. От друга страна ви предстои да създадете нов живот и искате да имате цялото време на света, за да го гледате как расте и да му дадете възможно най-доброто възпитание.

Какво да направите? Създайте свой малък бизнес – не нещо огромно, което ще иска организация или цялото ви внимание, а нещо малко. Превърнете хобито си в нещо от което да печелите пари. Може би обичате да рисувате, да правите дребни сладки или да снимате бебета? Колкото и странно да звучи, но всяко от тези занимания би могло да бъде един добър малък бизнес за вас. Нужно ви е малко пространство, личен сайт или магазин и много желание.

Така и така ще пускате снимки на своето съкровище във всички социални мрежи и ще се регистрирате във всички форуми за майки. Това е половината от популяризацията която е необходима, за да стартира един малък бизнес, тогава защо да не комбинирате полезното с приятното и не опитате да спечелите пари от нещо което обичате. Ако имате желание може да се окаже, че вместо една рожба ще имате две които ще растат и ще се развиват едновременно. Помислете колко добре би се комбинирал един домашен бизнес с всички ангажименти по търсенето на ясли, вземането и прибирането на детето от градина и по – късно домашните и всички други ангажименти в училище. Няма ли да е прекрасно да можете да изведете детето на разходка и по път да занесете поръчките на клиентите си в офиса на близката куриерска фирма, или да говорите с клиентите по телефона когато седнете на кафе. Не е нужно да се откажете от своето развитие за да отглеждате децата си. Ние можем да ви помогнем да съчетаете бизнес и майчинство.

За вас предлагаме лични сайтове, блогове и магазини, както и кратки курсове за обучение по работа с тях и маркетинг на вашите стоки или услуги. Предлагаме на клиентите си и пълна поддръжка на сайтовете, мониторинг и SEO услуги. Вече можете да бъдете успешни, нужно е само да вложите желание и свободно време.

Ориентировъчни цени на пакетни услуги:

Ако искате да направите запитване за изработка на уебсайт или онлайн магазин, можете да го направите тук: