5 причини заради които онлайн магазин може да спаси бизнеса ви по време на кризи


1.Физичeския магазин може да пострада не само от криза с вирус, но и от непредвидени събития като наводнение, дълъг ремонт на улицата или булеварда и други подобни, докато онлайн магазина ви дава възможност да реализирате стоката си дори и в такива моменти.

2. При физическият магазин метеорологичните условия влияят на купувачите – ако времето е прекалено топло или студено потока на пешеходци спира и това вреди на бизнеса ви докато онлайн магазина продава 24/7 при всякакво време, даже лошите условия задържат клиентите повече време в мрежата.

3.Физическият магазин е ограничен в определен район или град, докато онлайн магазина може да продава по цялата страна, а ако стоката ви е подходяща и в съседни страни.

4.Все повече хора преди да купят търсят в Интернет оферти и онлайн магазина би спомогнал за по-голяма популярност и на физическия ви магазин.

5.Ако сте собственик и продавач и нямате възможност за наемане на персонал и се наложи да останете у дома заради болест или гледане на дете, то онлайн магазина ще ви помогне да работите от къщи за този период от време.

 

 

 

Ако имате идея за онлайн магазин или уебсайт, която искате да осъществите, бихме се радвали да я обсъдим. Можете да ни изпратите съобщение чрез контактната форма долу.